Wil je zaken doen met een kleinschalig kantoor, met veel persoonlijke aandacht voor de klant en het pand, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ons kantoor is in 1997 opgericht als 1e vrouwelijke makelaarskantoor in Amersfoort.

Twintig jaar lang waren wij gehuisvest aan de Stadsring, onlangs zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie.

Wij verlenen alle belangrijke makelaarsdiensten: de aankoop, verkoop en verhuur van woningen en appartementen. Ook kun je bij ons terecht voor een goede taxatie. Ons werkgebied is heel Amersfoort, Leusden, Hoogland en omliggende gemeentes.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Cooperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in Onroerende Goederen (NVM), de Stichting VastgoedCert Wonen/MKB en het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Verkoop van je woning: Ben je van plan je woning te verkopen? Bel ons voor een gratis waardebepaling. Je kunt vrijblijvend contact opnemen, een afspraak is vlot gemaakt.

Aankoop van een woning: Heb je een leuke woning gezien op Funda en je weet even niet hoe verder? Wij doen voor jou de prijsonderhandelingen, zorgen dat alles juridisch perfect geregeld wordt en laten de woning bouwtechnisch keuren door een onafhankelijk bureau.

Wij zijn je graag van dienst!